Crait AI, Yeni Ürününü Tanıttı: Creative Suite

Yapay zekâ destekli platform Crait AI, e-ticaret ve pazarlama ekiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için yeni ürünü Creative Suite’i tanıttı. Creative Suite, kullanıcıların ürün fotoğraflarını ve pazarlama görsellerini daha hızlı ve verimli bir şekilde oluşturmalarını sağlayarak sektörde fark yaratmayı hedefliyor.

Creative Suite’in en dikkat çeken özelliklerinden biri olan Photoshoot, ürünlerin yüksek çözünürlüklü ve optimize edilmiş fotoğraflarını çekmeyi mümkün kılıyor. Bu araç, otomatik ışıklandırma ve kadrajlama gibi özelliklerle donatılarak, kullanıcıların kısa sürede profesyonel kalitede görseller elde etmesine olanak tanıyor.

Crait AI, Creative Suite ile e-ticaret, perakende, yiyecek ve içecek, güzellik ve kozmetik gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren işletmelere yönelik çözümler sunmayı amaçlıyor. Platformun sunduğu araçların, pazarlama ve yaratıcı süreçlerde zaman ve maliyet verimliliği sağlaması bekleniyor.

“Görsel İçerik Üretimini Kolaylaştırmayı Hedefliyoruz”

Crait AI’in Kurucusu ve CEO’su Safiye Dinçtürk Turgut, yeni ürünleri hakkında yaptığı açıklamada, “Creative Suite ile pazarlama ekiplerinin görsel içerik üretim süreçlerini hızlandırmayı ve daha verimli hale getirmeyi hedefliyoruz. Gelecekte sunmayı planladığımız diğer yapay zekâ araçlarıyla da bu alandaki çözümlerimizi genişletmeyi planlıyoruz” dedi.

“Pazarda Geniş Bir Kitleye Ulaşmayı Amaçlıyoruz”

Crait AI’nin kurucu ortağı ve CMO’su Yonca Karatoprak, Creative Suite ile hem büyük ölçekli işletmelere hem de bireysel kullanıcılara hitap eden çözümler sunduklarını belirtti. Karatoprak, “Perakende ve e-ticaret pazarındaki geniş bir kesime ulaşmayı hedefliyoruz ve reklam ajanslarıyla iş birliği yaparak sektördeki ihtiyaçları daha iyi anlamayı ve çözüm üretmeyi amaçlıyoruz” dedi.

“Platformlarla Entegrasyon ve AI Destekli Analizler”

Crait AI’nin kurucu ortağı ve CTO’su Kaan Aytekin ise şirketin e-ticaret platformlarıyla entegrasyon sağlama hedefinden bahsetti. Aytekin, “Kullanıcıların ürün görsellerini oluşturma ve optimize etme süreçlerinde Crait’i doğrudan platform içinde kullanmalarını amaçlıyoruz. Ayrıca, ileriki dönemde AI destekli veri odaklı analizler sunarak kampanya performanslarını artırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Sektörel İş Birlikleri

Crait AI, gelecekte farklı sektörlerdeki işletmelerle iş birliği yaparak yapay zekâ destekli çözümlerini daha geniş bir alanda kullanıma sunmayı planlıyor. Şirketin, bu stratejik adımlarla pazarlama ve e-ticaret sektörlerinde yenilikçi çözümler sunmaya devam etmesi bekleniyor.