CW Enerji, Şanlıurfa’da Güneş Enerjisine Geçiyor

CW Enerji, Şanlıurfa’da bir fabrikanın çatısına 7114,43 kilovat pik (kWp) kapasiteli güneş enerji santralinin (GES) kurulumunu başarıyla tamamladı. Bu yeni GES, yılda yaklaşık 4 milyon 587 bin 100 kilogram karbondioksit emisyonunu engelleyerek, 692 ağacın atmosferden uzaklaştırdığı karbon miktarına eşdeğer bir katkı sağlayacak.

CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, güneş enerjisinin yenilenebilir enerji kaynakları arasında giderek daha fazla önem kazandığını belirtti. Türkiye genelinde gerçekleştirdikleri GES projeleriyle çevresel ve ekonomik fayda sağladıklarını ifade eden Yılmaz, “Kaliteli ürünlerimiz, uzman ekibimiz ve hızlı kurulum kabiliyetimizle sektörde fark yaratıyoruz. Bugüne kadar birçok firmanın kendi enerjisini üretmesine öncülük ettik ve bu durumdan gurur duyuyoruz,” dedi.

Yılmaz, güneş enerji santrali kurulumlarına devam edeceklerini belirterek, “Firmaları GES ile donatarak, hem enerji maliyetlerinde tasarruf sağlanmasına hem de daha sürdürülebilir bir çevre oluşturulmasına katkıda bulunmayı sürdüreceğiz,” şeklinde konuştu.