KoçSistem, Bilişim 500 Araştırması’nda Birinciliğini Korudu

KoçSistem, Bilişim 500 Araştırması’nda ‘Bilgi Teknolojileri Sistem Entegratörü ve İş Ortağı’ kategorisinde üst üste 6. kez birinci oldu. Şirket, toplamda 10 farklı kategoride birincilik ödülüne layık görüldü.

KoçSistem, Bilişim 500 Araştırması’nda ‘Bilgi Teknolojileri Sistem Entegratörü ve İş Ortağı’ ana kategorisi dahil, ‘Veri Yedekleme ve Depolama Donanımı’, ‘Donanım’, ‘Danışmanlık’, ‘Bulut Hizmeti’, ‘Barındırma Yönetim Hizmeti’, ‘Kurulum, Bakım, Destek Hizmeti’, ‘Hizmet’, ‘Veri Ambarı ve İş Zekası Yazılımı’ ve Bilişim 500 Plus ‘Sistem Entegratörü ve İş Ortağı-IoT ve M2M’ olmak üzere toplam 10 kategoride birincilik elde etti.

KoçSistem, Bilişim 500 Plus ‘Sistem Entegratörü ve İş Ortağı-IoT ve M2M’ ve ‘Yılın Veri Ambarı ve İş Zekası Yazılımı’ kategorilerindeki birincilik ödüllerini KoçDigital’deki çalışmalarıyla aldı. Nesnelerin interneti (IoT) alanında üst üste iki yıldır, veri ambarı ve iş zekası yazılımında ise üst üste üç yıldır liderliğini sürdüren KoçSistem, bu başarılarıyla sektördeki öncü konumunu koruyor.

“Türkiye’yi Global Teknoloji Liginde Temsil Ediyoruz”

KoçSistem Genel Müdürü ve KoçDigital Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Akarca, Bilişim 500 Ödül Töreni sonrasında yaptığı açıklamada, yapay zekanın günlük yaşamdaki etkisinin giderek arttığını ve Türkiye’deki şirketlerin bu alanda stratejik adımlar atması gerektiğini vurguladı. Akarca, “Üretken yapay zekanın endüstrileri dönüştürdüğü bir ortamda, Türkiye’deki kurumların büyüme hedeflerine destek vermek için tüm yenilikçi teknolojileri kullanıyoruz,” dedi.

Akarca ayrıca, KoçSistem’in sadece Türkiye’de değil, global pazarlarda da teknoloji alanında ülkemizi gururla temsil ettiğini belirtti. Bilişim 500’de 6. kez zirvede yer almanın ve 10 kategoride ödül kazanmanın, şirketin başarısını teyit ettiğini söyledi.