Genç Yetenekler İçin Türk Telekom’da Fırsat

Türk Telekom‘un genç yeteneklere kariyer fırsatı sunduğu “START Stajım” programının yeni dönemi başladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, erken dönem kariyer fırsatları sunan programlar aracılığıyla, gençlerin yeteneklerini geliştirmelerine destek olmayı sürdürüyor.

Bu yıl “Yeteneklerinle Geleceğe START Ver” sloganıyla başlayan START Stajım programında, katılımcılar dört hafta boyunca alanında uzman profesyonellerden eğitim alma fırsatı yakalayacak. 2015’ten bu yana gençler için staj ve iş imkanı sunan program, bu yıl da genç yetenekleri Atatürk Kültür Merkezi’nde Türk Telekom CEO’su Ümit Önal ile buluşturdu.

Önal, Türk Telekom olarak dijital ekonomiye katkı sağlarken en önemli odak noktalarının gençler olduğunu belirtti. Önal, “Gençlere yaptığımız her yatırımı, Türkiye’nin geleceğine yatırım olarak görüyoruz. Eğitimler ve erken aşama kariyer fırsatlarıyla yarının liderlerine destek oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

START Stajım programına katılan genç yeteneklerin Türk Telekom’un farklı departmanlarında görev alacağını ve ilgi alanlarını erkenden keşfederek kariyerlerinde fark yaratacak bir gelişim sağlayacaklarını aktaran Önal, gençlerle birlikte çalışarak onların potansiyelini desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.

Önal, “Türk Telekom olarak, Türkiye’nin dijital geleceğini gençlerle birlikte inşa ediyoruz. Geleceğe yönelik yatırımlarımızın odağında ülkemizin gençleri bulunuyor. Bu nedenle genç yeteneklerin öğrenme ve gelişim fırsatlarını yakalayarak iş dünyasını erkenden tanımaları ve işgücüne katılmaları önem verdiğimiz bir konu. Sunduğumuz staj ve erken kariyer fırsatlarıyla ülkemizin teknoloji alanındaki rekabet gücünü pekiştiriyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.