Gemini, Çoklu Görev Özelliği ile Kullanıcı Deneyimini İyileştiriyor

Google’ın, ChatGPT’ye rakip olarak geliştirdiği Gemini yapay zekâ aracı, çoklu görev özelliği ile kullanıcılara daha akıcı ve verimli bir deneyim sunacak.

Google, ChatGPT’ye rakip olarak geliştirdiği Gemini yapay zekâ aracını sürekli olarak geliştirmeye devam ediyor. Başlangıçta yalnızca bir pop-up penceresi olarak kullanılabilen Gemini, yakın zamanda yapılan beta güncellemesi ile çoklu görev özelliğine kavuşuyor. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, Gemini’yi çift pencere modunda kullanarak iş akışlarını daha hızlı ve verimli hale getirebilecek.

Gemini Beta Güncellemesi

Gemini’nin 15.26.3 beta versiyonunda yer alan bir bayrağı aktifleştiren kullanıcılar, Gemini’yi çift pencere modunda açabiliyor ve bu pencereleri ekranda serbestçe taşıyabiliyorlar. İki pencereyi üst üste koyarak, iki farklı Gemini penceresine aynı anda ulaşmak mümkün hale geliyor. Bu yenilik, özellikle katlanabilir cihazlar başta olmak üzere birçok cihazda Gemini’den daha fazla faydalanmayı mümkün kılıyor.

Çoklu görev özelliği sayesinde kullanıcılar, iş akışlarını daha hızlı hale getirebilecek ve yapay zekâ araçlarını daha yaratıcı bir şekilde kullanabilecekler. Bu yenilik, kullanıcı deneyimini artırırken, iş süreçlerini de hızlandıracak.