LG Mağazaları Adıyaman ve Şanlıurfa’da Açıldı!

LG Electronics, Adıyaman ve Şanlıurfa’da yeni mağazalar açtı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, açılan mağazalar, bu kentlerin ilk LG Brandshop’u olma özelliğini taşıyor.

Şirket, büyüme stratejisi kapsamında Anadolu’daki yatırımlarını sürdürüyor. Müşterilere daha yakın olma ve en iyi teknoloji deneyimini sunma amacıyla hareket eden LG, bu ay Adıyaman’da LG Brandshop HHP, Şanlıurfa’da ise LG Brandshop AYB’yi hizmete açtı.

Her iki mağaza da tüketicilere şirketin ürünlerini tanıma ve deneyimleme fırsatı sunuyor. Mağazalarda televizyonlar, beyaz eşyalar, klimalar, ses sistemleri, kablosuz dik süpürgeler, hoparlörler ve LG ThinQ özelliğiyle uzaktan yönetilebilen cihazlar bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Electronics Türkiye Ev Eğlencesi Elektroniği ve Beyaz Eşya Ürün Grupları Satış Başkanı Bülent Bülbül, geleneksel kanal ve mağazacılık kolunda büyümeyi sürdürme kararlılığında olduklarını belirtti. Türk tüketicisinin mağaza ziyaretlerinde ürünleri birebir deneyimleme isteğinin geleneksel mağazacılığın önemini koruduğunu vurgulayan Bülbül, Türkiye genelinde mağaza sayılarını artırmaya ve yeni bölgelerde mağazalar açarak daha fazla tüketiciye ulaşmaya devam edeceklerini söyledi.

Bülbül, 2024 yılında Türkiye’nin her bölgesinde dengeli bir yatırım stratejisi izleyeceklerini ifade ederek, büyük şehirlerdeki varlıklarını güçlendirmenin yanı sıra Anadolu’daki potansiyel bölgelerde de mağaza açılışlarına odaklanacaklarını belirtti. Böylece hem büyük şehirlerdeki tüketici taleplerini karşılayacaklarını hem de yeni pazarlarda büyüme fırsatları yaratacaklarını söyleyen Bülbül, bölgesel yatırımlarla Türkiye genelinde daha geniş bir tüketici kitlesine ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.