10. Uluslararası Enerji ve Sürdürülebilirlik Konferansı EkimEki 02 2023 - EkimEki 04 2023 UTCMelia Lisboa Oriente Otel , Av. D. João II, Parque das Nações, Lizbon, Portekiz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Enerji ve Sürdürülebilirlik 2023, 2007 yılında Wessex Enstitüsü'nün evi olan New Forest, Birleşik Krallık'ta başlayan çok başarılı bir serinin 10. Uluslararası Konferansıdır; bunu Bologna (2009), Alicante (2011), Bükreş (2013), Kuala Lumpur (2014), Kolombiya Medellin (2015), Sevilla (2017) ve Coimbra (2019) toplantıları izlemiştir. 9. 2021 toplantısı, COVID pandemisi nedeniyle çevrimiçi bir etkinlik olarak düzenlenmiştir.

Dünya ekonomisi enerji ile beslenmektedir. Fosil yakıtların sürekli kullanımından kaynaklanan kaynakların tükenmesi ve ciddi çevresel etkiler, yenilenebilir enerji kaynaklarına olan ilginin artmasına ve sürdürülebilir bir geleceğe yol açan enerji politikalarının araştırılmasına neden olmuştur.

Ağırlıklı olarak hidrokarbonlara dayalı bir ekonomiden sürdürülebilir yenilenebilir enerji kaynaklarından yararlanan bir ekonomiye geçiş için gereken değişiklikler, önemli bilimsel araştırmaların yanı sıra yeni teknolojilerin geliştirilmesini ve enerji sistemlerinin tasarlanmasını gerektirmektedir. Sürdürülebilirliğin sağlanması için enerji politikaları ve yönetimi birincil öneme sahiptir ve enerji üretimi ve dağıtımındaki son gelişmelerle uyumlu olması gerekmektedir.

Birçok durumda zorluklar, bu yenilenebilir enerji biçimlerinin mevcut altyapıya entegrasyonunda olduğu kadar, çevreye verilen olası zararı da içeren kabul edilebilir bir maliyetle yenilenebilir (rüzgar, güneş vb.) enerji biçimlerinin yararlı enerji biçimlerine (elektrik, ısı, yakıt) dönüştürülmesinde de yatmaktadır.

Konferansın kapsadığı çeşitli konular, optimum çözümlere ulaşmak için genellikle farklı disiplinler arasında işbirliğini gerektirmektedir; enerji ağları, yeni enerji kaynakları, malzemeler, depolama çözümleri, atıktan enerji süreçleri, akıllı şebekeler ve diğer birçok konuyu içermektedir.

Enerji ve Sürdürülebilirlik 2023 - 10. Uluslararası Enerji ve Sürdürülebilirlik Konferansı 02-04 Ekim 2023 tarihlerinde Lizbon'da gerçekleştirilecektir.

  • Wessex
    Organizer of 10. Uluslararası Enerji ve Sürdürülebilirlik Konferansı
Google Takvime Aktar

Konum

Melia Lisboa Oriente Otel , Av. D. João II, Parque das Nações, Lizbon, Portekiz

Yol Tarifi

Güzergah bulunamadı

  • Zaman Çizelgesi
  • Misafirler
  • Katılım
  • Satın Al
  • Hava Durumu
  • Yorumlar

Hava durumu bilgisi bu konum için sağlanamıyor.

Hava Durumu

Bugün stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Rüzgar stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Nem stec_replace_current_humidity %

Hissedlien stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Hava Durumu

Tarih

hava Durumu

Sıcaklık

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Hava durumu bilgilerini sağlayan: openweathermap.org