Canton Fair EkimEki 15 2023 - KasımKas 04 2023 UTCNo. 382, ​​​​Yuejiang Orta Yolu, Haizhu Bölgesi, Guangzhou Şehri, Guangdong Eyaleti

TİCARET

Kanton Fuarı olarak da bilinen Çin İthalat ve İhracat Fuarı 1957 yılının ilkbaharında kurulmuş olup her yıl ilkbahar ve sonbaharda Guangzhou'da düzenlenmektedir. Ticaret Bakanlığı ve Guangdong Eyaleti Halk Hükümeti tarafından ortaklaşa desteklenen ve Çin Dış Ticaret Merkezi tarafından düzenlenen Kanton Fuarı, en uzun geçmişe, en büyük ölçeğe, en eksiksiz mal yelpazesine, en geniş kaynak yelpazesinden en fazla sayıda alıcıya, en iyi ciro sonuçlarına ve en iyi itibara sahip kapsamlı bir uluslararası ticaret etkinliğidir ve Çin'in 1 numaralı fuarı ve Çin'in dış ticaret barometresi ve rüzgar gülü olarak bilinmektedir.

Kanton Fuarı, Çin'in dış dünyaya açılmasının penceresi, özü ve sembolü ve uluslararası ticari işbirliği için önemli bir platformdur. Başlangıcından bu yana, Kanton Fuarı kesintisiz olarak rüzgâr ve yağmurdan geçti ve 133 oturum boyunca başarıyla gerçekleştirildi, dünya çapında 229 ülke ve bölge ile ticari ilişkiler kurdu, yaklaşık 1,5 trilyon ABD doları kümülatif ihracat cirosu ve fuara gelen ve fuarı çevrimiçi olarak izleyen kümülatif toplam 10 milyondan fazla denizaşırı alıcı, Çin ile dünyadaki diğer ülkeler ve bölgeler arasındaki ticari alışverişleri ve dostane alışverişleri güçlü bir şekilde teşvik etti.

Ulusal strateji, dış dünyaya üst düzey açılım, dış ticaretin yenilikçi gelişimi ve yeni bir kalkınma modeli inşa etmek için daha iyi hizmetler sunmak amacıyla Çin'in dış dünyaya çok yönlü açılımı, uluslararası ticaretin yüksek kaliteli gelişiminin teşvik edilmesi ve iç ve dış çift döngünün birbirine bağlanması için önemli bir platform haline gelmeye çalışacaktır.

 

  • Canton Fair Complex
    Organizer of Canton Fair
Google Takvime Aktar

Konum

No. 382, ​​​​Yuejiang Orta Yolu, Haizhu Bölgesi, Guangzhou Şehri, Guangdong Eyaleti

Yol Tarifi

Güzergah bulunamadı

  • Zaman Çizelgesi
  • Misafirler
  • Katılım
  • Satın Al
  • Hava Durumu
  • Yorumlar

Hava durumu bilgisi bu konum için sağlanamıyor.

Hava Durumu

Bugün stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Rüzgar stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Nem stec_replace_current_humidity %

Hissedlien stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Hava Durumu

Tarih

hava Durumu

Sıcaklık

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Hava durumu bilgilerini sağlayan: openweathermap.org