39. Uluslararası Farmakoepidemiyoloji ve Terapötik Risk Yönetimi Kongresi AğustosAğu 23 2023 - AğustosAğu 27 2023 UTCHalifax Kongre Merkezi, Kanada

SAĞLIK

Uluslararası Farmakoepidemiyoloji Derneği (ISPE), bilimsel bilginin açık değişimi ve farmakovijilans, ilaç kullanım araştırması, karşılaştırmalı etkinlik incelemesi ve terapötik risk yönetimi gibi alanlar da dahil olmak üzere farmakoepidemiyoloji alanı için politika, eğitim ve savunuculuğun geliştirilmesi için küresel bir forum sağlayarak halkın sağlığını geliştirmeye adanmış uluslararası bir organizasyondur.

Farmakoepidemiyoloji, ilaçların kullanımını, etkinliğini, değerini ve güvenliğini incelemek için epidemiyolojik yaklaşımları uygulayan bilimdir. ISPE, ilaç geliştirme, ilaç dağıtımı, ilaç kullanımı, ilaç maliyetleri ve ilaç etkileri ile ilgilenen tüm tarafların görüşlerine tarafsız bir bilimsel forum alanı yaratmıştır.

ISPE üyeleri, uyuşturucu çalışmasında yer alan çeşitli bilimsel disiplinleri temsil eder. Üyeler ilaç endüstrisi, akademik kurumlar, devlet kurumları, kar amacı gütmeyen ve kar amacı gütmeyen özel kuruluşlar tarafından istihdam edilmektedir. Üyelerin epidemiyoloji, biyoistatistik, tıp, hemşirelik, farmakoloji, eczacılık, hukuk, sağlık ekonomisi ve gazetecilik gibi birçok alanda dereceleri vardır. 53 ülkedeki üyeleri ve Arjantin, Belçika, Danimarka ve Hollanda'daki ulusal bölümleri ile ISPE, farmakoepidemiyoloji bilimini geliştirmek için bilgi ve bilimsel yaklaşımları paylaşmak için gerçekten uluslararası bir forum sunmaktadır.

ISPE, konferanslara ve seminerlere ve Wiley tarafından yayınlanan resmi bir dergiye (Farmakoepidemiyoloji ve İlaç Güvenliği) sponsorluk yapmaktadır.

  • Uluslararası Farmakoepidemiyoloji Derneği
    Organizer of 39. Uluslararası Farmakoepidemiyoloji ve Terapötik Risk Yönetimi Kongresi
Google Takvime Aktar

Konum

Halifax Kongre Merkezi, Kanada

Yol Tarifi

Güzergah bulunamadı

  • Zaman Çizelgesi
  • Misafirler
  • Katılım
  • Satın Al
  • Hava Durumu
  • Yorumlar

Hava durumu bilgisi bu konum için sağlanamıyor.

Hava Durumu

Bugün stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Rüzgar stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Nem stec_replace_current_humidity %

Hissedlien stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Hava Durumu

Tarih

hava Durumu

Sıcaklık

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Hava durumu bilgilerini sağlayan: openweathermap.org